Reparasjonstjenester

Reparasjon av mobilen er noe de fleste av oss må koste på oss innimellom. Når uhellet er ute er det godt å vite at man har en bedrift å henvende seg til som kan gi rask hjelp – til det har du MakroTech. Vår misjon er at du alltid skal bli fornøyd – enkelt og greit!

Vi reparerer mobiltelefoner fra merker som iPhone, Samsung, Sony og Huawei.

Områdene vi jobber med er blant annet:
-       Knust skjerm
-       Bytte av batteri
-       Bytte av kamera
-       Bytte av høyttaler
-       Programvarereparasjon

Og ikke nok med det, vi reparerer alle modeller! Du kan velge om du vil levere telefonen til oss i butikk, eller om du sender den til oss i posten. Ved retur bruker vi alltid klimanøytral servicepakke med sporing.

De fleste av oss har mobilen i lommen, på pulten eller på bordet. En liten feilbevegelse er alt som skal til for at skjermen går i tusen knas. Dette er ikke et ukjent problem, og hos oss får du flunkende ny skjerm på rekordtid.

Kvalitet og kundetilfredshet er pilarer i vår bedrift. Derfor benytter vi oss kun av kvalitetsdeler fra grossister i Europa, og utføres av sertifiserte teknikere med lang erfaring som virkelig bryr seg om sluttproduktet.

Lever din iPhone, Samsung Galaxy, Huawei-telefon eller Sony Experia til oss – du vil få den tilbake i rekordtid. Effektivitet og kort servicetid er viktig for oss. Derfor vil de fleste som kommer til oss få telefonen tilbake allerede samme dag, eventuelt påfølgende dag.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående mobilreparasjon.