Mac-reparasjoner

I dag bruker omlag 100 millioner mennesker Mac. Desktoper og laptoper fra Apple har med andre ord kommet for å bli. Er du som Mac-brukere flest ofrer du gjerne mange timer til skjermen, og du har gjerne blitt godt kjent med produktet. Kanskje har det til og med blitt rart for deg å bruke PC? Dersom datamaskinen skulle få et illebefinnende er det mye mulig at hverdagen din vil bli påvirket. Heldigvis er det hjelp å få!

Vi er spesialister på reparasjon av Mac. Uansett hvilken modell du har så kan vi reparere den. MacBook ProMacBook Air, iMac eller Mac Mini? Null problem!

Vår tekniker er personlig Apple-og ACMT-sertifisert, slik at håndtering av ditt arbeids- og rekreasjonsverktøy alltid er i gode hender. Vår Apple Certified Mac Technichian gir din Mac den beste behandlingen på markedet når det kommer til feilsøking, håndtering og kunnskap.

Hos oss hjelper vi deg blant annet med:
-       Bytting av batteri, ladeinngang, frontglass, LCD-skjerm og styreflate
-       Oppgradering av RAM og SSD
-       Installering av større harddisk
-       Støvrens og bytte av kjølepasta

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi skal være best på pris, hjelp og service, og det skal være enkelt for deg å få din Mac reparert av oss. Vi holder til i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg, men tar gjerne i mot Mac langveis fra.