Våre tjenester

Vår misjon i MakroTech er å gjøre din digitale hverdag enklere og gi deg best mulig opplevelse når uhellet er ute eller problemer oppstår.

Det finnes ikke et problem som er for smått eller for stort. Hos oss får du samme gode servicen, uavhengig av om du er bedrift eller privatkunde. Du skal være trygg på at du får den mest mulig gunstige prisen på markedet, rask service og god hjelp!


Hos MakroTech kan du få hjelp til følgende:

Reparasjon av mobiltelefon

Har du vært uheldig og ødelagt mobiltelefonen din? Da kan vi hjelpe med mobilreparasjon. Vi reparerer blant annet iPhone, Samsung Galaxy, modellene fra Huawei og Sony Experia. Hos oss får du byttet knust skjerm og andre reparasjoner som trengs for at mobilen skal fungere som normalt igjen.

Vi benytter oss alltid av deler av kvalitet fra eget lager. For å sikre raskest mulig reparasjon av din smarttelefon, samarbeider vi med to grossister i Europa som leverer varer i løpet av kort tid.

De fleste telefoner kan repareres ved at du leverer den direkte til oss i butikk. Det betyr at du kan få en fungerende mobil allerede på dagen, eventuelt påfølgende dag. Vi hjelper deg også om du ikke befinner deg i nærheten av våre lokaler – alt du trenger å gjøre er å sende den i posten! Reparasjonene vil utføres av sertifisert tekniker med lang erfaring.


PC-reparasjon

Dersom PC-en din ikke spiller på lag, kan vi hjelpe deg med det meste. Dette gjelder ikke bare problemer med selve maskinen, vi fjerner også virus og hjelper med andre programvarerelaterte problemer.

Våre tjenester innen PC-reparasjoner omfatter blant annet:
-       Serviceavtale for deg som ikke orker å tenke på PC-problemer og bare vil at ting skal virke.
-       Datahjelp i eget hjem – her kan du få kurs og hjelp med PC, Mac, mobil eller nettbrett.
-       Berge PC-en din dersom den har krasjet. Vi tar den tilbake til slik den var før problemene oppsto.
-       Kranglete maskin? Vi finner ut hva som er galt.
-       Finne og fikse problemer med virus, malware og feilmeldinger.
-       Formell forsikringsrapport for fysisk ødelagt produkt.
-       Rensing av støv fra både stasjonær og bærbar PC.

Rett og slett alle former for reparasjon av PC effektivt og raskt – med bare lave reparasjonskostnader. Vi har et av Østfolds største verksteder og 20 års erfaring. Vi reparerer PC-er for våre kunder i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg, i tillegg til at du kan sende oss PC-en uansett hvor du befinner deg i landet.


Reparasjon av Mac

Uavhengig av om du har MacBook Pro, MacBook Air, iMac eller Mac Mini – vi kan reparere maskinen din. Hos MakroTech finner du sertifisert Apple-tekniker for at du skal være trygg på sikker håndtering av ditt arbeids- og rekreasjonsverktøy. Med en ACMT (Apple Certified Mac Technichian) får du like god behandling som om du skulle brukt et autorisert verksted hva gjelder feilsøking, håndtering og kunnskap. Mac-reparasjon er et av våre spesialområder.

Vi kan blant annet:
-       Bytte batteri, ladeinngang, frontglass, LCD-skjerm og styreflate.
-       Oppgradere RAM og SSD.
-       Installere større harddisk.
-       Støvrens og bytte av kjølepasta.


Salg av reservedeler, batterier og tilbehør 

Hos MakroTech får du ikke bare reparasjoner og rådgivning. Du finner også det du skulle trenge av reservedeler, batterier og annet tilbehør. Vi har tilbehør til mobil/nettbrett og data, samt produkter knyttet til lagring. Alt du skulle trenge til din digitale hverdag!

Hva gjelder reservedeler kan vi skaffe det meste av OEM (tekniske komponenter fra underleverandør) og originaldeler. Apple, Samsung, Huawei og Sony er bare noen av produktene vi fører.

I vår nettbutikk finner du lagringsprodukter som minnekort, CD/DVD-rom, eksterne harddisker og minnepinner. 

Har du mistet mobilladeren, har behov for skjermbeskyttelse, går alltid tom for strøm og ønsker deg en powerbank? Da er vår nettbutikk stedet for deg.


Haster det?

Om dataen krasjer på verst tenkelige tidspunkt og det er hast stiller vi med hastereparasjon. Vi reiser også mye ut til bedrifter dersom det er behov for IT-støtte av ulik grad. Ta kontakt dersom det skal være aktuelt! Vi har også en vakttelefon dersom det skulle haste utenom ordinær arbeidstid: 99 74 73 92